Kinderopvang Klarenbeek is een kleinschalige buitenschoolse opvang met veel persoonlijke aandacht voor het kind. We begeleiden de kinderen gedurende hun basisschoolleeftijd op een positieve manier bij hun ontwikkeling.

Het uitgangspunt bij BSO Klarenbeek is dat buitenschoolse opvang het rustpunt op de dag moet zijn. BSO Klarenbeek biedt daarom vooral ontspannende en gezellige opvang die als vanzelfsprekend ook veilig, betrouwbaar en degelijk is.

Bij BSO Klarenbeek kunnen kinderen opgroeien tot zelfstandige, zelfbewuste mensen, die hun eigen verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen. Positieve, welgemeende aandacht in een stabiele, veilige en vertrouwde omgeving, zorgt ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen. Het legt de basis voor het zelfvertrouwen van het kind waardoor het zich zal kunnen ontwikkelen tot een zelfstandige kleuter.

We bieden een veilige opvang voor kinderen om te ontspannen na een schooldag. We hebben een duidelijke dagstructuur en activiteiten maar laten de kinderen de vrijheid om zelf te kiezen wat ze willen doen.