Kinderopvang Klarenbeek is een kleinschalige opvang voor kinderen uit Klarenbeek en omliggende plaatsen. We hebben twee horizontale groepen voor kinderen tussen de 0 en 2 jaar en 1 en 4 jaar oud. Korte lijnen tussen ouders en leidsters en een warme huiselijke opvang sfeer zijn voor ons belangrijke pilaren waarop we ons beleid baseren.

We bieden kinderen positieve en welgemeende aandacht zodat ze zich op hun gemak voelen en ruimte hebben om hun zelfvertrouwen te ontwikkelen. We bieden een ruim assortiment aan activiteiten en uitjes aan om de kinderen te blijven uitdagen zodat ze zich blijven ontwikkelen.

Kinderopvang Klarenbeek vindt opvang op maat en goede zorg voor de kinderen erg belangrijk. We richten ons op de ontwikkelingsfase van het kind. De ontwikkeling van kinderen gaat meestal sprongsgewijs en elk kind doet dat in zijn eigen tempo, op zijn eigen moment. Daar proberen we zoveel mogelijk rekening mee te houden. We stimuleren waar nodig en laten rusten als het kind er nog niet aan toe is.