Klarenbeek

Wij bieden kleinschalige peuteropvang aan in de gemeente Voorst. Op dit moment hebben we twee vestigingen, in Klarenbeek en in De Vecht.

Beide locaties bieden opvang voor kinderen tussen 2 en 4 jaar, in groepen van maximaal 16 kinderen. De peuteropvang is een leuke en gezellige voorbereiding op de basisschool. Kinderen leren tellen, knippen, pengrip maar ook op hun beurt wachten en andere sociale vaardigheden. We werken met een hecht team van betrokken en professionele pedagogisch medewerkers om de kinderen een goede basis te geven en als zelfverzekerde en zelfstandige kleuters hun schoolcarrière te laten starten. 

De Vecht

 

We raden aan, voor de beste voorbereiding op school, de kinderen ten minste twee ochtenden bij ons te laten komen spelen en leren.

Beide locaties werken ook nauw samen met de basisschool zodat de overstap naar de basisschool zo makkelijk mogelijk gaat.


Peuteropvang als aanvulling op kinderdagverblijf

Peuteropvang is iets heel anders dan een kinderopvang. Bij een peuteropvang wordt er echt geoefend met vaardigheden die een kind nodig heeft voor de basisschool. De peuteropvang biedt specifieke activiteiten aan die kinderen voorbereiden op de basisschool en geeft ze de mogelijkheid om alvast om te gaan met gebruiken die op een basisschool normaal zijn. Zo zorgen wij ervoor dat het kind veel leert, maar ook dat de overstap naar de basisschool zo makkelijk mogelijk is.

Peuteropvang is daarom erg belangrijk voor kinderen die nog helemaal niet bekend zijn met een vorm van opvang maar juist ook voor kinderen die al wel naar een kinderopvang gaan.

Onze locatie in Klarenbeek werkt ook samen met Kinderopvang Klarenbeek om beide vormen van opvang te combineren om zo kinderen de allerbeste zorg te geven. Mocht u interesse hebben in de combinatie mogelijkheden kunt u met ons contact opnemen.